Turkse toetjes

De Turkse keuken bestaat uit waanzinnig lekkere toetjes die een belangrijk onderdeel uitmaken van de Turkse eetcultuur. Ze worden vaak

Kefir: een vergeten wonderdrank?

Kefir is een probiotische drank die wordt gemaakt door melk te fermenteren met kefirkorrels. De drank komt oorspronkelijk uit de

Turkse ontbijtgedrag

Over het algemeen ontbijten Turkse mensen later in de ochtend. De ontbijttafel ziet er ook heel anders uit dan Nederlanders

4 x gerechten met yoghurt

Yoghurt wordt vaak gegeten in de Turkse cultuur. Meestal naast een warme gerecht of erdoorheen. Zo zijn er gerechten, warm

Gezonde groene dolma

Komt er een bezoek? Dan dolma. Gaan we picknicken? Dan dolma. Vrouwenbijeenkomst? Dan dolma. Speciale avondeten? Dan dolma. Zo kan

7 dingen die je moet weten over Ramadan

Wanneer begint Ramadan? Ramadan is de negende maand van de Islamitische maandkalender. Om die reden variëren de begin- en einddatums

1 2