3.95 incl.BTW

Minder zout! Hoe dan?

Is het jou ook al opgevallen dat Turken graag gebruik maken van zout? Zowel tijdens de bereiding van maaltijden als extra op de eettafel wordt zout graag toegevoegd aan het eten. Met alle goede bedoelingen adviseren wij natuurlijk zoutconsumptie te beperken.

Ja, ook wij merken dat het niet altijd even soepel verloopt. De vraag die we dan vaak krijgen is; wat moet ik dan gebruiken in plaats van zout om het gerecht op smaak te brengen?

Wij weten zeker dat jij die vraag ook krijgt. De Turkse keuken kent vele kruiden- en specerijensoorten. Deze zijn vaak vergeten of weten mensen niet zo goed bij welke voedingsmiddelen ze welke kruiden- en specerijensoorten kunnen gebruiken.

Wij hebben voor jouw cliënten een handige kruidenwijzer gemaakt met als doel de zoutconsumptie bij jouw Turkse cliënt te verminderen zonder dat het ten koste gaat van de smaak 😉


Categorie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turks kruidenwijzer” te beoordelen

Privacy Preference Center